Review: FOK!users


Zo, ik ruk nu eerst even een fles bier open, en dan ga ik dit eens invullen

Vleermuis, wat zijn je hobby's buiten FOK!?
Nou, ik doe graag wat hobbie-en aan websites.
De laatste waar ik mee bezig ben is http://www.daag.nl en gaat over een ex-collega van mij die gespaard heeft voor een wereldreis die hij nu aan het maken is. Verder mix en edit ik nog wat muziek voor een aantal dansscholen hier in de buurt en regel het geluid bij de theatervoorstellingen die ze dan doen. Ook doe ik nog een beetje disc-jockey zijn met een drive-in discoshow inc. Karaoke in de buurt van Eindhoven.

Vleermuis, je staat op FOK!, en dan met name op het forum, bekend als het zuipmaatje van Cynix, Furby en Harrie. Kende je dit trio al voor FOK! of is dat door FOK! gekomen?
Nou, Furby ken ik al een tijdje, maar dat heeft er mee te maken dat dat mijn broer is
Harrie heb ik leren kennen toen hij en ik admin-rechten hadden op mirrorman.nl en wij samen naar Groningen zijn gegaan voor de Mirrorman-zuip-meeting.

Toen harrie eens een keer bij ons thuis zat te zuipen met Furby en ik in de kroeg zat, kwam Harrie op het brilliante idee om Cynix® te bellen of hij mee kwam zuipen.
Cynix® vond dat geen goed idee (omdat hij net ervoor Furby een ban gegeven had) maar Harrie heeft hem toen over gehaald om toch te komen.

Iets later kwam ik een beetje zat uit de kroeg door het raam geklommen (en naar binnen geflikkert) en zag ik daar een dik Fries manneke zitten met STROPDAS ! (Die hij tegenwoordig nooit meer draagt als hij hier komt), Cynix® dus. Hij vroeg wel of dat standaard is om door een raam naar binnen te klimmen maar verder zijn we gewoon gaan zuipen en dat herhalen we toch vaak zat.(beetje op hem inpraten maar dat zullen de meesten wel gemerkt hebben)

Vleermuis, je krijgt voor 1 dag Admin rechten op FOK! Welke user zou je meteen unbannen? Welk crewlid word er dan meteen uitgegooid? En wat voor veranderingen zou jij aanbrengen binnen FOK!
Welke user ik zou unbannen? Geen idee eigenlijk. Ik denk dat de meeste bans toch wel terecht zijn geweest. De crewleden die van mij weg mogen zijn diegenen die het alleen maar te doen is om blauw te zijn, een @fok mail adres willen hebben en alleen maar modden in andere forums dan waar ze voor zijn aangenomen. Veranderingen aan FOK!, nou, gewoon 1 faq (huisregels) in mail vorm en herleesbaar in mededelingen forum, en maximaal 1 sticky topic per forum, zodat er niet een stuk of 4 sticky topics bovenaan staan per afdeling. Verder vind ik het wel oke.

Is de vleermuis op het forum dezelfde vleermuis als in het dagelijks leven?
Ja, ik tik gewoon wat ik denk (als er veel spelfouten in zitten ben ik meestal niet meer nuchter) maar ik roep in het dagelijks leven ook altijd wat ik denk en ik hou wel van een beetje geinen.
(bier update : gaat weer een fles open)
Verder ben ik eerlijk en ik hou niet van mensen die niet eerlijk zijn.

Als ik zeg: Forum wat denk je dan?
FOK!, omdat ik nog geen leuker forum ben tegen gekomen
Frontpage
Tja, ze doen hun best, maar vaak staan die berichten ook in de krant van gisteren.
Weblog
Kom ik nooit
Fotoboek
O ja, dat bestaat ook nog, ff zoeken. Vleermuis in Fotoboek
Managers
Ik doe alleen maar mee met de Formule 1 manager.

Vleermuis als ik kijk in jouw lijst met fora waarin je post is er niet echt een forum wat eruit springt bij jou. Heb je een favoriet forumonderdeel en zoja welke is dat?
Ik ben begonnen als onzin poster, maar nu post ik overal (dus weet je ook hoe ik over FOK! denk) maar wel gezellig toch

Wanneer komt het moment voor jou om te stoppen met FOK!ken?
Ach, ik heb geen flauw idee. Misschien eens als ik het te druk heb met andere dingen ofzow maar wees niet bang. Ik ben nog lang niet weg

We vroegen Vleermuis een kleine FOK!biografie over zichzelf te schrijven:
Tja, weet ik veel hoe ik dat moet uitleggen.
(bier update : gaat weer en fles open, deze keer voor recyclez, ik sta er ook van te kijken dat hij geen bacardi moet hebben ) juist ja, ik ben dus in 1999 gaan klooien toen big brother begon. Site gemaakt waar je toen (gratis) 4 streams kon kijken in 1 keer. Gewoon een beetje meelezen op FOK!. Dat aan mijn broer laten zien en hij heeft zich eerder geregistreerd dan ik. Verder doe ik gewoon overal posten (vaak feedback zodat yvonne en cynix® het naar het goeie forum kunnen knallen)
(bier opdate : nu nog eentje open en dan door naar de finish) (edit : 2 open want recyclez heeft hem ook op ) Verder post ik nog met zat klonen die ik niet allemaal ga veraden. En verder weet ik nix meer te vertellen.
We hebben wel aangeboden een locatie uitzending te maken van FOK! Radio hier vanuit ons "internet cafe" in Eindhoven, en als dat mogelijk is zal ik de microfoon wel eens pakken en dan horen jullie misschien wel meer.