Game Review: Project Gotham Racing 2

Conclusie

Project Gotham Racing 2 is zonder meer een waardige opvolger van zijn voorganger. Met bijzonder mooie, gedetailleerde graphics, goed geluid en mogelijkheden te over om je achter het virtuele stuur te laten gaan zal geen enkele gamer zich vervelen.

Nadelen zijn er toch wel, ik mis het gevoel voor snelheid een beetje. Het schademodel vind ik geen nadeel, omdat PGR 2 nu eenmaal een arcade racer is. De 'domme' AI vind ik wel jammer, maar als ik tegen andere racers wil spelen ga ik wel online op Xbox Live of gebruik ik System Link.

Al met al één van de betere racegames van het moment, die minimaal in de buurt komt van Need For Speed: Underground. Omdat dat toch een game is met een andere insteek èn ik NFS alleen op mijn PC heb gespeeld, is het moeilijk om te zeggen wat nu de beste racegame van het moment is, maar bij de bovenste twee hoort PGR 2 zeker.


Project Gotham Racing 2 krijgt van mij een 8.5

Uiteraard kun je ook discussiëren over deze en andere games in ons Games & Consoles forum! Daar zijn ze inmiddels alweer in het derde topic over Project Gotham Racing 2 aanbeland.