Game Review: NBA Live 2004

Geluid en Grafisch
Als je bekend bent met de oudere versies van het spel zul je merken, dat het commentaar een stuk serieuzer is geworden. Je hebt nu echt het gevoel dat ze hier eens goed naar gekeken hebben, want het komt je nu niet na 20 minuten de keel uit.
Een ander leuk nieuwtje is, dat je de coach hoort schreeuwen wat je moet doen. Meer druk uitoefenen op de tegenstander of meer verdedigen. Ook het publiek zit meer in het spel. Je hoort ze uit hun dak gaan wanneer de thuis spelende ploeg goed presteert, en ze lopen te mokken als het niet goed gaat. Op grafisch gebied ziet het er allemaal veel strakker en realistischer uit, maar dat is iets wat je gewend bent van EA.

Conclusie
NBA Live 2004 is een geweldige game, maar heeft toch weer dingen waar ik niet blij mee ben. De nieuwe knoppenindeling is irritant en het verdedigen te simpel. Een groot voordeel in dit deel, is dat het niveau van de computer een stuk sterker is geworden.
Vooral op de hogere niveaus moet je vechten voor je punten, en dat komt het spel alleen maar ten goede. De Dynasty mode, die je in staat stelt om als General Manager de boel te leiden, is ook een leuk extraatje op de game. Al met al, is NBA Live 2004 een geweldige game met wat nadeeltjes. Ik geef de game een 8, omdat het er zeker één is die in je rijtje thuishoort als je een sportfan bent!


NBA Live 2004
PluspuntenMinpunten
  • Grotere Uitdaging
  • Dynasty Mode
  • Tactiek in veld beter uitvoerbaar
  • Nieuwe Controllers zijn irritant
  • Defence is te makkelijk
  • Grafisch
    Geluid
    Speelbaarheid
    Levensduur
    Eindscore8




    NBA Live 2004 is tevens beschikbaar op de X-Box, Game Cube & PC.

    Wil je op Fok! mee praten over games? Kom dan ook naar ons forum