Game Review: 5 x Overloaded

Titel: 180 Darts
Genre: Sport
Platform: Symbian
Prijs: ¤ 5,00
Telefoons: Nokia 3650, 6600, 7650, N-Gage

Altijd al eens willen proberen of je net zo'n vaste hand hebt als Barney, maar nooit een kroeg binnen durven te stappen? Probeer het dan eerst eens op je GSM! Gooi een oefenpijltje, speel tegen de computer of speel tegen iemand anders, op één of twee telefoons.


Mijn mening:

Voordat je ook maar begint met spelen tegen een tegenstander (zoals Raydroid van Barnebot bijvoorbeeld) stel ik voor om eerst eens uitgebreid te oefenen. Darten is moeilijk! Met een pijl 60 gooien is een hele prestatie, aangezien je niet zo'n vaste hand hebt. Aanleggen, kracht en hoek bepalen en de pijl is weg. Na toch redelijk wat oefenen gooi ik dan in mijn eerste wedstrijd 81 met mijn eerste set pijlen; vervolgens gooit Raydroid doodleuk 140. Succes!

Er is geen achtergrondgeluid in dit spel, alleen het geluid van rondvliegende pijltjes. Grafisch is darten aardig gedaan, al vind ik de achtergrond (een bakstenen muur, een pot bier en wat trofeeën op de bar) niet zo heel erg geslaagd. 180 Darts is een leuk, maar moeilijk spelletje voor iedereen die zijn geluk ook eens wil beproeven.

Cijfer: 6