Game Review: 5 x Overloaded

Titel: Fear Factor: Helicopter Flag Snag
Genre: TV Games
Platform: Java
Prijs: ¤ 4,00
Telefoons: Nokia 3300, 3510i, 3650, 5100, 6100 6600, 6610, 6800, 7210, 7250, 7250i, 7650, N-Gage

Fear Factor is een platformgame, gebaseerd op, je raadt het vast wel, het tv programma Fear Factor. De rest van de titel slaat op het begin- en eindpunt van een level; je wordt door een helicopter gedropt, aan het einde van een level staat een vlag die je moet zien te bereiken.
Mijn mening:

Dit is een koel spelletje! Je merkt wel dat het een Java game is, vergeleken met de andere games die ik probeerde (Symbian games) ziet het er net iets minder leuk uit en is het geluid eigenlijk maar matig. Toch is FF een leuke platformgame door de originele uitvoering.

Cameramannetjes bereiken geeft je een nieuw spawnpoint (waar je kunt beginnen als je toch een leven verliest), er vliegen helicopters in het rond die je soms een aardig stukje kunnen helpen en door het spel liggen slakken die je kunt eten voor meer 'guts' (leven). Verder verzamel je natuurlijk het nodige geld (en creditcards voor véél geld) en moet je binnen de tijd het Fear Factor busje zien te bereiken.

Al met al een game die je niet zomaar even kort kunt spelen (je kunt je game niet opslaan) en ook niet geweldig klinkt, maar toch erg leuk is om te spelen.

Cijfer: 7