Film & Première review: Kill Bill vol. 1

De première was donderdag 6 november in het City Theater te Amsterdam. De rode loper lag klaar, om vervolgens bevuild te worden door luidruchtige motoren met de BNers achterop. Helaas geen helden uit de film, maar ach, als je de foto's ziet, kom je al snel tot de conclusie dat wij het visueel ook niet slecht doen.

TMF VJ Kris

Zoals Kris, die met Jeroen Post samen was gaan winkelen. Twee halen één betalen, maar wel geheel in de dress code geel en zwart.

Kris en Jeroen in actie

Hoe soepel ziet dit er wel niet uit? Zoals je ziet, waren er genoeg fotografen om dit vast te leggen, maar ook de tv was ruimschoots vertegenwoordigd met onder andere Dave Heijnerman, vroeger bij SBS6, maar nu bij Veronica.

Dave van Niets dan de Waarheid

In zijn programma "Niets dan de waarheid" waren ook de meningen van Egbert Jan Weber en Tygo Gernand te zien. Egbert ging trouwens later op de afterparty zijn DJ kwaliteiten nog even ten toon spreiden.

Geert Hoes in zijn hemd

Ook Geert Hoes mocht voor de camera van Dave verschijnen. Maar dat ging niet over de film. Waar wel over lijkt me duidelijk, GTST betaalt toch niet zo heel goed aan zijn hempje te zien.

Filmkenner Rene Mioch

Rene Mioch kan natuurlijk niet ontbreken bij de première van zo'n film. Maar dat was zijn vrouw toch niet? Hij stelde ons gelukkig gerust, het was een collega.

Lees verder in deel 2!