Interview: Tatum Dagelet

Denk je dat je het in de toekomst aankan om een serieus tv-programma te presenteren, of zal je altijd brutale meiden-achtige programma's blijven maken?

Ik heb ook 'serieuze' programma's gepresenteerd en dat ging prima, maar toch pikten veel mensen dat niet; die dachten dat ik me aan het inhouden was. Raar toch. Maar ik moet je zeggen, zodra de camera draait komt er toch een soort kind, puber in me los.

Wat vind je van de Paus?

Toen ik vorige week bij hem op de koffie was, hadden we het erg gezellig.

Denk je dat je relatie met Ruud weer op de rails komt?

Ja.

De naam Travis is gekozen door Ruud en wel omdat hij fan is van de band Travis. Waar komt Toy vandaan? En ben je niet bang dat je spijt van die naam gaat krijgen?

Toy vonden we ook al heel lang een leuke naam, komt van Dinky Toys. We hebben onze dochter twee namen gegeven zodat ze, mocht ze moeite krijgen met haar roepnaam, de andere kan gebruiken.

Ik zie dat je de kunstacademie hebt gedaan; maak je nog wel eens kunst? Ruud is na de aanslag op Fortuyn gaan schilderen; vind/vond je dat wat? Of is het slechts therapeutisch geklieder?

Ik fotografeer nog wel, maar veel te weinig. In plaats dat ik nu schilder, schildert Ruud en dat vind ik top: het huis hangt vol met fantastische doeken en niet met therapeutisch geklieder. Bovendien schilderde Ruud al jaren en niet ineens na de aanslag...

Heb je vroeger ook een beugel gedragen? Want je hebt een zeer mooie lach.

Nee, ik wilde wel atijd een beugel want dat vond ik stoer, maar dat was niet nodig.

Hoe bevalt het moederschap je?

Heerlijk, ik ben helemaal verliefd op die kleine. Ik moet je zeggen; het is wel een full time job, maar het cliché is waar; je krijgt er veel voor terug en het wordt steeeds leuker !!! (rotzin)

Als je moest kiezen tussen je man zijn carrière en je eigen carrière, wat zou je dan kiezen?

Rare vraag; waarom zou ik moeten kiezen...? Het verstandigste lijkt mij om altijd voor jezelf te kiezen toch?

Zit je veel op internet, welke sites bezoek je dan? Kende je FOK! al?

Voor mijn werk zit ik wel op het internet; onderwerpen opzoeken of bio's lezen van artiesten. Maar alleen gericht, anders verdoe ik mijn tijd vind ik. FOK! kende ik nog niet, zal snel gaan kijken...