CD Review: Bloomingdale aan zee 2003

bloomingdale
Iedere feestganger die bekend is met ID&T weet ook dat ID&T een strandtent heeft genaamd "Bloomingdale aan zee" drie keer raden waar deze strandtent staat. Juist: op het strand van Bloemendaal. Wat is er nou heerlijker dan op een zondagmiddag/avond lekker loungen in een strandtent. Heerlijke muziek, geweldige sfeer en een heerlijk weertje.

Dit jaar is Bloomingdale geheel in een nieuw jasje gestoken. Trendy, stijlvol en vooral rustgevend. Redelijk veel bekende Nederlanders hebben daar ook deze zomer doorgebracht om te genieten van zon, zee, strand en muziek. Ik noem bijvoorbeeld Gordon en Chantal Janzen. Bloomingdale was geloof ik dit jaar de hotspot voor de "populaire" mensen.

Ook deed Bloomingdale dit jaar weer mee met beachpop. Door de combinatie zon, zee, strand en dancemuziek was dat uiteraard ook weer een succes dit jaar. Zegt Bloomingdale je nou nog niets? Wat als ik zeg: "A state of trance"? Juist het radio programma van Armin van Buuren. Deze uitzendingen komen live vanuit deze strandtent. Ben je er nog nooit geweest? Het is zeker de moeite waard om er eens langs te gaan. Maar genoeg over de strandtent zelf. Want deze review moet gaan over de cd "Bloomingdale aan zee 2003".