Beautynieuws September 2003

Voor de heren.....


Onlangs werden enkele herengeuren geintroduceerd die zeer de moeite waard zijn. Links op de foto zie je Estée Lauder Intuition for Men, daarnaast Morgan de Toi (waar je verderop ook de vrouwenvariant van ziet) en rechts op de foto staat Aramis Life. Deze geur werd samengesteld met in het achterhoofd het verhaal van tennislegende Andre Agassi. Passie voor het leven, er uit willen halen wat er in zit en een enorm doorzettingsvermogen, dat is wat Agassi, en dus ook Aramis Life, zo typeert. Aramis steunt, door met Agassi in zee te gaan, de Andre Agassi Charitable Foundation, die achterstandskinderen bijstaat. Tenslotte zie je enkele producten uit de verzorgingslijn speciaal voor mannen van Lancôme, Lancôme Homme. In deze lijn vind je alles wat je als moderne man nodig hebt, van reinigende gezichtsgel tot anti-wallen crème en natuurlijk ook een verzorgende after-shave. De producten worden verpakt in leuke kokers.

en ook voor de dames!


Ook voor de dames zijn er natuurlijk weer de nodige nieuwe geuren. Op deze foto zie je van links naar rechts: Dolce & Gabbana Sicily, Jil Sander Pure, Donna Karan Black Cashmere en Morgan de Toi. Let op het leuke detail bij deze laatste: de flacon draagt een navelpiercing!

Ook dit najaar zit je haar wel goed.
Heel wat nieuwe producten op het gebied van haarverzorging-en-styling, wij maakten een kleine selectie.


Clairol Herbal Essences Natural Volume, heerlijk geurende producten die je haar voller maken. Big Hair is in, dus wat houdt je tegen?
Garnier Surf Hair Mess-Up Gum, ideaal om een lekker 'warrige' look te creëren.
Wella High Hair Gloss Serum, superglans met een anti-kroeseffect, onmisbaar in de natte herfstmaanden.
Helemaal nieuw is de haarkleuringslijn van L'Oréal Paris: Couleur Experte. Uniek, omdat het de eerste multi-tone haarkleuring voor thuisgebruik is. Het werkt heel makkelijk: eerst kleur je het hele haar en daarna breng je met een speciaal borsteltje, wat wel iets van een grote mascararoller wegheeft, een ontkleurend mengsel aan, wat de behandelde lokken oplicht. Wat de kapper kan, kan jij dus ook, en dat is goed nieuws voor de bijna 50% van de vrouwen in Nederland die het haar zelf kleurt.
KMS Paste Up Spray, soepele versteviging die nog het beste te omschrijven valt als een hele dunne, fijne variant van mousse, die je rechtstreeks op je haar spuit. Je haar wordt stevig in model gehouden, maar blijft wel soepel. Een echte aanrader wat mij betreft, zeker voor onwillig haar.
Andrélon heeft voor iedereen die last heeft van snel vet wordend haar de Langer Fris shampoo en conditionerspray met Lemon.


Lichaamsverzorging


Nu de zomer afgelopen is, en het langzaamaan wat frisser weer wordt, heeft je lichaam behoefte aan lekkere verzorgende producten. De Nivea Douche Milk & Abrikoos ruikt heerlijk en is ook in badschuim verkrijgbaar. Van plan om te lijnen dit najaar? L'Oréal Paris Anti Striae helpt je op weg, door alvast te zorgen dat je striae minder zichtbaar wordt. Natuurlijk ook erg handig voor diegenen die niet gaan lijnen, maar met alle stamppotten in het vooruitzicht bang zijn om wat uit te dijen... Wist je dat 46% van de Europese vrouwen last heeft van striae? Smeren maar!