Dossier: Red het 3FM kuiken

Laat heel Nederland horen dat je een hart hebt voor het kuiken en 3FM. Zorg dat het 3FM kuiken wordt gered. Verkondig je mening, bel naar de radio, draag een T-Shirt met een kuiken op televisie, schrijf de kranten, mail naar 3FM... Vrijdagochtend is het einde van de actie. Dan zullen we kijken wie deze mening het hardst heeft verkondigd en daar dan enkele leuke prijzen tegenover stellen. De voorwaarden voor deelname kun je hieronder vinden.

In samenwerking met www.stuntprijzen.net, de online specialist in GSM accessoires en meer, mogen we een nieuwe Nokia 5510 (met radiofunctionaliteit uiteraard!) weggeven. Deze is uiteraard voor degene die het leukst, origineelst of hardst de "Fok! Red het 3FM kuiken"-aktie in de media heeft gebracht.



Maar ook voor de nummers 2 t/m 5 hebben we leuke prijzen;
2 t/m 4 ontvangen de video of DVD "Insomnia" (met Al Pacino) plus de video of DVD "Sweet Home Alabama".

Nummer 5 ontvangt de PC CD-ROM Kolonisten van Catan, beschikbaar gesteld door Denda Multimedia

Als je wat schuchter bent of liever op de achtergrond blijft dan kun je misschien op een andere manier helpen. Laat zien hoe jij een kuikentje red van een gewisse dood en zet jezelf (of een ander) op een ludieke manier op de foto met een kuiken en stuur deze naar ons toe (geen bewerkte foto's). Voor de leukste foto's hebben wij uiteraard ook weer leuke prijzen ter beschikking. De leukste inzending ontvangt een gelimiteerd Resident Evil: Dead Aim 'Duck Hunt' t-shirt (hoe toepasselijk!), beschikbaar gesteld door Electronic Arts, en een exemplaar van Javamania 1 - 19 coole javagames voor je mobiele telefoon, beschikbaar gesteld door Denda Multimedia.


De nummers 2 t/m 5 ontvangen ook een exemplaar van Javamania 1. Zie hieronder voor meer informatie omtrent de actie.

Voorwaarden media actie

In deze digitale wereld kan het zomaar voorkomen dat iemand met jouw actie wegloopt en dat is uiteraard niet de bedoeling. Wanneer je mee wilt dingen naar de Nokia telefoon is het dan ook voorwaarde dat je je actie vooraf per mail meldt. (onderwerp: media actie) Op deze manier kunnen we de mensen onderscheiden. Mocht je in een vlaag van opwinding iets doen dan kun je ook achteraf mailen, wanneer niemand anders de actie claimt zal zij alsnog aan jou worden toegeschreven. Uiteraard moet er ook bewijs zijn van een actie; een foto, geluidsbestand of video kun je opsturen naar hetzelfde mailadres als hierboven.

Voorwaarden foto actie

De foto's moeten onbewerkt zijn. FOK! zal de foto's publiceren op de FrontPage. Je foto's in jpg-formaat (normale kwaliteit) kun je mailen naar mail met als onderwerp foto actie. Uiteraard mogen er geen kuikentjes beschadigd worden tijdens het foto maken. Het kuiken hoeft niet perse echt te zijn, als het maar op een kuiken lijkt.