Review: Codemasters Campzone 2003


Codemasters Campzone wordt georganiseerd door Stichting Lanparty. Op dit moment de grootste lan organisatie in Nederland. Ze organiseren dan ook niet alleen Codemasters Campzone maar sponsoren ook vele andere lan's in heel Nederland.

Gameparty

Maar wat is nou precies Codemasters Campzone?

Veel gamers hebben natuurlijk wel van het begrip "lanparty" gehoord. Voor de mensen die niet weten wat een lanparty is even een korte uitleg. Een lanparty is een evenement waarbij een heleboel gamers tegen elkaar zitten te gamen. Meestal gebeurt dit indoor. En dan hoor ik al weer heel veel mensen het woord "nerds" noemen. Dat is niet helemaal correct. Tuurlijk zitten er nerds tussen maar een lanparty is veel meer dan alleen maar achter je pc zitten en spelletjes spelen, en dat was ook duidelijk te zien op Codemasters Campzone. Maar genoeg over nerdjes en lanparty's, wat is nou precies Codemasters Campzone? Campzone kan je zien als 1 van de grootste lanparty's van Nederland. Wat het hele Campzone echter zo special maakt is het feit dat dit nu allemaal buiten gedaan wordt, in tegenstelling tot de meeste lanparty's welke binnen gehouden worden. Je begrijpt natuurlijk al dat dit nogal wat extra organisatorische elementen met zich meebrengt.

Gameparty had ÚÚn van de evenementenvelden tot hun beschikking om daar tenten neer te zetten met een netwerk zodat iedereen lekker outdoor kon lannen. Om je een idee te geven hoe groot dat dus was zie je hieronder een luchtfoto van het terrein met tenten.
luchtfoto

Ingredienten Codemasters Campzone:
6.6 km Fiber
20 consoles
15 banken
Bijna 1500 bezoekers
Tig van vrolijke en knettergekke vrijwilligers
twee evenementen velden van Sixflags!
En nog veeeel en veeeel meer....

Meer weten over Gameparty kijk op : www.gameparty.net