CD Review: Beyoncé - Dangerously In Love

Iedereen weet dat Beyoncé Knowles is begonnen in de populaire groep Destiny's Child en dat dat er binnen die meidengoep behoorlijk wat verschuivingen van bandleden zijn geweest.

Zo hadden we in het begin van Destiny's Child te maken met: Beyoncé Knowles, LeToya Luckett, LaTavia Robertson en Kalendria Rowland. Het was dan ook deze groep meiden die in 1997 eindelijk doorbraken met de soundtrack van Men In Black.

In 2000 hebben Le Toya en La Tavia de meidengroep verlaten, daarvoor in de plaats kwamen toen Michelle en Farah. Farah is niet zo heel lang gebleven in de meidengroep, want hetzelfde jaar nog stapte zij ook al uit de groep. Er bleef toen een drietal meiden over: Beyoncé, Kalendria en Michelle.

Subheader


Dit drietal is wereldberoemd geworden met hun zangtalenten. Zo heeft Destiny's Child ook al heel wat albums gemaakt. Ik noem bijvoorbeeld: "Destiny's Child", "The Writing's On The Wall" en "Survivor". Stuk voor stuk goede albums, maar de drie dames wilden ook een solo-carrière. Zo komen we dus aan bij het eerste solo-album van Beyoncé.