Game Review: War Of The Monsters

Once upon a time.
Aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens. Chaos en paniek heersen alom. Maar uiteraard heeft de mensheid een manier gevonden om ze te verslaan, alleen zit daar één nadeel aan. Er komt groen spul uit de UFO's? En dat spul zorgt er voor dat de monsters in het spel zo gigantisch groot zijn.Slopen die bende!
In War of the Monsters moet je eigenlijk maar één ding doen en dat is beuken en slopen. Je kiest één van de acht monsters en je gaat op de vuist met een ander. De monsters waaruit je kunt kiezen zijn Conqar, Preytor, Agamo, obo47, Magmo, Ultra V, Kineticlops, Togera. Ook zijn er nog monsters die je kan halen door bijvoorbeeld het spel uit te spelen. Een grappig aspect van het spel is dat je alles kan slopen. Alles wat in het veld aanwezig is kan kapot.

De besturing van het spel is in het begin ronduit waardeloos. Het duurt echt te lang voor je eindelijk alles goed onder controle hebt. Dit komt omdat het totaal anders werkt dan je gewend bent bij vechtgames. Als je het eenmaal door hebt zul je merken dat het een vrij simpel spel is. Je hebt een paar verschillende moves zoals slaan, schoppen & schieten. Niet echt origineel maar complete move lijsten zou ook niet echt passen in dit spel.