Beautynieuws April 2003

De zomer is nu echt in aantocht, en de meeste make-up merken introduceerden onlangs hun collectie voor deze zomer. Wat opvalt zijn de zoete kleurtjes, het vele roze en de uitbundig aanwezige glitters.




Maybelline doet heel enthousiast mee aan deze trend, met hun Watershine Diamonds lijn. Lippenstift, nagellak en lipgloss, in snoeperige kleurtjes en veel, heel veel glans en glitter.





Ook roze, maar dan wat zachter, zie je in de Sogno-lijn van Collistar en de Zuprisecollectie van Lookx.
In tegenstelling tot de andere merken in dit Beautynieuws, zijn de producten van Lookx alleen te koop bij de schoonheidsspecialiste.

Sogno


Zurprise


Yves Rocher, het bekende postorderbedrijf, heeft een hele nieuwe make-up lijn onder de naam Couleurs Nature. Leuk is natuurlijk dat alles op elkaar is afgestemd, en dat je dus een complete lijn producten kunt kopen die goed bij elkaar kleuren.




Houd je niet van make-up, of vind je de lippenstiften allemaal iets te roze? Je kan natuurlijk ook kiezen voor een lippenbalsem. Ice Drops heeft ze in alle soorten en maten, van piepkleine stiftjes (Lip Balm en Lip Naturals), tot blikjes (Lip-Rageous), met en zonder glitters, en met alle mogelijke smaken. Niet alleen leuk voor kinderen!





Op bovenstaande foto zie je enkele nieuwe lippenstiften die vanaf deze maand verkrijgbaar zijn.
De lippenstift helemaal links bovenin is van T.LeClerc, in een mooie alluminium verpakking. Rechts bovenin zie je er eentje van Helena Rubinstein uit de Stellars Gold lijn, die je lippen een gouden glinstering meegeven. Rechts onderin zie je een voorbeeld uit de nieuwe lipsticklijn van Lancaster, Rouge Grace. Een lekkere luxe lippenstift in een bijna decadente, zilveren verpakking, met goudaccenten op onder andere de dop.
Het tubetje links onderin tenslotte is van Ariane Inden. Deze Lip Lacquer zit een beetje tussen een lippenstift en een lipgloss in, en is lekker plakkerig, waardoor ie goed blijft zitten.


Op bovenstaande foto zie je bovenin 3 producten van T.LeClerc, en onderin een greep uit de collectie van Ariane Inden.

T.LeClerc heeft in de zomermake-up de kleuren van de lippenstiften, nagellak en oogschaduw heel goed op elkaar afgestemd: bij alle producten zie je dezelfde kleuren terugkomen. Handig is ook de transparante mascara, als je geen zin hebt om er echt opgemaakt uit te zien, maar toch je wimpers wil laten glanzen.

Ariane Inden heeft hele leuke oogschaduws, Dimensional Eyeshadow, waarvan je op de foto 2 kleuren ziet. Allemaal met glitters en dus lekker zomers.
Voor je wenkbrauwen is er een speciaal Brow Shaper doosje ontwikkeld, met een wax en 2 kleuren poeders. En voor op het gezicht zijn er de Lift & Tint Firming Moisture Creme, een lichte foundation met zonnefactor 15 (onderin op de fotp), en de Color Veil creme, die je huid een beetje oplicht en laat stralen. De laatste is met name geschikt voor als je lekker bruin bent door de zon.

Op de volgende bladzijde lees je meer over geurtjes, en andere moederdagcadeautjes.