Combi Review: DJ Pavo - Hardstyle Is My Style

Vrijdagavond 14 maart reisden uw verslaggevers TripleM en [Efink] af naar Rotterdam voor de exclusieve cd-releaseparty van DJ Pavo's eerste solo mixcd 'Hardstyle Is My Style'.


Op de flyer stond 'Be smart, come early' en zodoende waren we dan ook al om een uurtje of half twaalf binnen. Nighttown is een vrij kleine zaal met een groot podium en drie bars. Toen we binnenkwamen was het nog vrij rustig, maar al snel begon het redelijk vol te stromen. DJ Zany deed z'n best om de sfeer er al lekker in te krijgen, hetgeen hem aardig lukte.


Na lekker te zijn warmgedraaid door DJ Zany was het zo rond middernacht tijd voor de Queen of Hardstyle, DJ Dana. Ondertussen waren de meeste mensen wel aanwezig. De zaal was goedgevuld en ik gok dat er zo'n 300 man stond te dansen. De gemiddelde leeftijd van de bezoekers lag rond de 21 jaar en er waren ongeveer evenveel dames als heren aanwezig. De immens populaire Lady Dana trok als vanouds van leer (hard dus!) en je kon merken dat de meesten dat wel konden waarderen. Sowieso viel op dat de publiek enthousiaster stond te dansen, zodra de beats harder en sneller gingen. Met dat Dana begon te draaien, werd ook het knopje van de laser gevonden en werden we overspoeld met vele laserstralen in alle kleuren. DJ Dana draaide een strakke set die 2 uur duurde.Om 2 uur overhandigde een man van Sony officieel de eerste geperste cd van 'Hardstyle Is My Style' aan DJ Pavo. Bovendien vertelde hij dat er in de eerste twee weken na de release maar liefst 10.000 stuks van de cd over de toonbank zijn gegaan. Dat mag, in dit mp3-tijdperk, toch best een prestatie genoemd worden! Zichtbaar gelukkig en dolenthousiast kroop Pavo snel achter zijn wheels of steel om de show voort te zetten. Pavo's blijdschap en enthousiasme vertaalde zich zeker naar de set die hij neerzette en natuurlijk naar het publiek.


Het was voor ons af en toe zeer lastig foto's te maken; de meeste foto's werden onscherp doordat de Nighttown op z'n grondvesten trilde door al het gebeuk van het uitzinnige publiek . Tegen het eind van de avond kwamen er nog de nodige klassiekers voorbij en voor de rest was het zoals de muziek op z'n cd: hard en lekker!

Tegen vijven verlieten we met piepende oren, maar met een hele toffe avond achter de rug, de Nighttown richting huis.CriteriumOordeel
Ticketprijs15 Euro + fee
Indruk van beveiliginggoed
Indruk van clubklein, sfeervol, precies goed!
DJ Zany7,5
DJ Dana8
DJ Pavo8,5
Pluspuntengoede sfeer, enthousiaste dj's
Minpuntenveel glas op de grond, waardeloze MC
Overall cijfereen 8,5!