CD Review: One Two Trio - 300% Feest

Wie zijn dat nou eigenlijk, de heren van One Two Trio? Allereerst hebben we Frank van Daal, die gitaar en zang voor zijn rekening neemt. Joris Cijffers zingt mee en slaat daarbij op zijn (klein uitgevallen) drumstel en dan hebben we nog René Cijffers (jawel, 'de broer van') die de bas speelt en zingt. De naam van de band laat zich nu raden denk ik.

In 1995 komt One Two Trio met het eerste album, 'Ik Geef Een Feest', waarop hun grote hit 'Juffrouw Toos' staat (als je die kent en niks vindt heeft doorlezen weinig nut). 2 Jaar later verschijnt het album 'Feestje Bouwen' met bekende nummers als 'Series Uit Mijn Jeugd' en 'De Dansschool'. In 1999 verschijnt het verzamelalbum 'Swingen Op De Dansschool' en daarna het album 'Zin In Een OneTwoTrio-tje'. Dan wordt het een paar jaar stil, tot nu!

De muziek van One Two Trio laat zich kenmerken door een hoog nostalgie en meezinggehalte. Dit is ook precies de reden dat de muziek zich uitstekend leent voor feestjes. Of het nu om een gewoon feest gaat of om carnaval- en après-ski feestjes, One Two Trio doet het altijd goed bij het publiek.

De populariteit van One Two Trio blijkt wel uit het feit dat ze de komende tijd (tot eind april sowieso) genoeg te doen hebben, getuige hun concertagenda.