DVD Review: Nickelback - Live At Home

Nickelback, de rockband uit Vancouver, was dit jaar maar liefst vier keer in Nederland. In de Melkweg in Amsterdam, 013 in Tilburg, op Lowlands en tenslotte in november nog in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Helaas voor de Nederlandse fans, daar heb ik (nog) geen beelden van terug kunnen vinden op de DVD.



Het concert, dat de 'hoofdfilm' op de DVD is, is het optreden in Edmonton, Canada, op 25 januari 2002. Met dit optreden begon Nickelback hun nationale arena tour, een tour die overigens binnen een paar uur was uitverkocht.



Het beeld is 4:3, geen breedbeeld dus helaas. Het geluid is zowel in stereo als 5.1 Surround Sound te beluisteren, eventueel kun je Engelse ondertitels mee laten lopen (maar een echte fan kent de teksten inmiddels al natuurlijk ).



Naar het concert luisterend komt het gevoel van de optredens waar ik bij was (013, Lowlands en de HMH) weer helemaal terug. Nu alleen m'n moeder nog 2 euro betalen voor een glas bier, wat peuken in de fik zetten en de verwarming omhoog; net echt!

Tracklist:
Woke Up This Morning
One Last Run
Too Bad
Breathe
Hollywood
Hangnail
Worthy To Say
Never Again
Old Enough
Where Do I Hide
It Ain't Like That
Leader Of Men
Mistake
How You Remind Me