CD Review: X-mas Feelings & Musical Stars

De opbrengsten van de cd X-mas Feelings & Musical Stars gaan naar Stichting De Opkikker. Het doel van deze stichting: "Het verzorgen van een fijne dag voor gezinnen waarvan een kind, in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar, in verband met een aandoening langdurig onder behandeling is in een met de stichting samenwerkende instelling of die, door de ernst van de aandoening, uitzicht heeft op een langdurige behandeling in deze instelling.".

De Opkikker bestaat sinds 1995, is geheel zelfstandig en bestaat bijna helemaal uit vrijwilligers. Sponsors mogen hun naam in verband brengen met de doelstelling en activiteiten van de stichting. Het gezin dat in aanmerking komt voor een verwendag maakt de keuze uit een verwenboek. Zo kunnen ze kiezen uit doe-dingen, zijn-dingen en naar-toe-dingen.



Meer informatie over De Opkikker vind je op hun website, www.opkikker.nl.

Bij de cd X-mas Feelings & Musical Stars zit een machtigingskaart, waarmee je een bedrag kunt doneren aan stichting De Opkikker. Omdat het kerst is, en ook FOK! goede doelen zoals deze een warm hart toedraagt, hebben we besloten het formulier ook online beschikbaar te stellen. Wil je de cd niet kopen maar heb je wel iets over voor de Opkikker, download dan hier de machtigingskaart, print hem uit en vul hem in.