Game Review: Need for Speed: Hot Pursuit 2

Need For Speed: Hot Pursuit 2, een spel waar een hoop fans toch wel een tijdje op gewacht hebben, is in een compleet nieuw jasje gestoken.

Het spel bevat nog steeds de super auto's die we hebben hier op aarde. En je kunt de strijd aangaan op 30 spectaculaire pistes. Op de pistes is het uitzicht schitterend. Je kunt de strijd aangaan met je vrienden of tegen de computer. Maar waar het natuurlijk om draait in dit spel zijn de achtervolgingen van de politie. Die dit keer een stuk slimmer zijn. De beroemde road blocks zijn er nog steeds en ook is er nu een helikopter die je het leven behoorlijk zuur kan maken.

De engine in het spel loopt ook lekker soepel waardoor het spel plezier optimaal blijft. Ook zijn er nu nieuwe tussen filmpjes in het spel die absoluut de moeite zijn om even rustig te gaan zitten.

De verschillende spelvarianten maken het spel niet gauw saai maken, waardoor dit spel voorlopig genoeg verveling uit je leven verhelpt.

Je kunt kiezen uit de Hot Pursuit opties waarbij je doel is om niet gepakt te worden door de politie of zelf in de huid van de politie kruipen en proberen de auto's te pakken. Als je gewoon normaal wilt racen kun je een wereldkampioenschap racen doen om te kijken of je skills als bestuurder van de snelste auto's op aarde echt goed zijn.