CD Review: K-otic - Indestructible

Indestructible is te koop in twee verschillende versies. Het album, en het album inclusief een bonus-dvd. Voor de review had ik de beschikking over het gewone album, wil je weten hoe de dvd is dan zul je die moeten kopen

De productie van Indestructible heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. Geschreven werd er allereerst uiteraard door K-otic zelf (Bart, Martijn en Stefan droegen ieder hun steentje bij), maar ook door bijvoorbeeld Per Gessle, bekend van Roxette.

De nummers werden vervolgens in verschillende studio's opgenomen en gemixt, waaronder Tremolo Studio's in Zweden en een aantal studio's in Nederland, waaronder RS 29, waar bijna de helft van de nummers op Indestructible werd opgenomen en/of gemixt.

De lijst Nederlandse muzikanten die meewerkte aan de opvolger van K-otic's Bulletproof is indrukwekkend. Han Dasselaar en Erwin Steijlen, beiden bekend van City To City speelden respectievelijk basgitaar en gitaar. Erwin Steijlen speelt ook met Lieke, die net voor de vorming van K-otic uit het Starmaker huis moest vertrekken. Bas van den Heuvel was eerder arranger / producer / toetsenist voor Rene Froger en Total Touch. Arnold van Dongen speelde met Karin Bloemen, Total Touch, Mathilde Santing en Loïs Lane en was gastmuzikant op Marco Borsato's cd Luid En Duidelijk. Als laatste van de nog veel langere lijst muzikanten noem ik Oscar Holleman, Rene Merkelbach en Gordon Groothedde, die naast productie en mix ook op Indestructible speelden.
Falling (3:31)
I Surrender (3:58)
Don’t Make Me Wait (3:33)
Hold On My Heart (3:02)
I Don't Understand You (3:56)
If I Could (3:45)
Burnin' (3:41)
Scream And Bleed (3:43)
Amazed (3:55)
I Still Miss You (3:55)
Cryin' (3:27)
Never Gonna Get My Love (3:08)
Weightless (3:51)
Bonustrack: On The Run (3:57)