Party: Welcome to the Pleasuredome

miss_bleu
Zoals ik al eerder zei in deze review er waren voor het feest al heel wat negatieve geluiden. Zelf ging ik naar Pleasuredome met in mijn achterhoofd toch die negatieve dingen. "Dit zou toch haast wel een flop moeten worden, waarom zou anders de HMH ook nog niet uitverkocht zijn?", "De line-up is wel erg matig voor een ID&T feest." Deze dingen blijven toch door je achterhoofd spoken als je naar zo'n feest gaat. Zelf heb ik er zeker geen spijt van dat ik ben geweest. We zijn gewoon zwaar verwend door ID&T de afgelopen paar jaar, en als ze eens een andere weg op gaan is het opeens bagger. Vind dit niet geheel terecht, Pleasuredome was zeker een leuk feest met een andere insteek dan normaal. Veel show-elementen, en je kan zeggen wat je wilt maar ID&T blinkt daar toch elke keer weer in uit, kijk maar naar Sensation. Zelf denk ik dat Pleasuredome beter tot zijn recht is gekomen in de HMH dan dat hij ooit zou doen in het Gelredome. De HMH is kleiner, knusser en naar mijn idee beter aan te kleden. De sfeer en aankleding op Pleasuredome maakt het dan ook tot een geheel. Soms vond ik echter de breaks ertussen iets te lang, ik kwam daar tenslotte om te dansen en niet om een paar dansers te zien op een schommel of in een champagneglas. Zelf kan ik eigenlijk nog maar een ding zeggen over Pleasuredome, je kan hier van genieten of absoluut bagger vinden. Zelf vond ik het zeker geen bagger, ik heb een leuke nacht gehad en ik was al snel die negatieve dingen vergeten. Mocht er ooit nog een Pleasuredome komen zal ik er zeker weer zijn.

FLIPNEUS
FLIPNEUS op een feest van ID&T? Jazeker, en zoals je hierboven hebt kunnen lezen had ik er niet helemaal niets te zoeken. Het was mijn eerste "dance"-feest en ik heb me meer dan prima vermaeckt. Achteraf heb ik er best spijt van dat ik redelijk vroeg naar huis ben gegaan (vlak na het begin van Michel z'n set), maar ja. De mensen waar ik mee was, mijzelf incluis, waren redelijk brak en we moesten nog dik tweeëneenhalf uur reizen naar Rotterdam. Chuckie had ik nu ik de verhalen heb gehoord erg graag nog horen draaien, maar omdat hij voor zijn set door iedereen werd aangeduid als urban DJ zag ik het niet zitten om nog ruim twee uur te wachten. Over het algemeen heb ik het prima naar mijn zin gehad, ik had er niet zo heel erg veel van voorgesteld, vooral omdat de verstokte feestgangers het al niet zo zagen zitten. ID&T weet echter wel hoe ze een verdomd goede show in elkaar moeten zetten, alleen jammer dat daardoor de sfeer een beetje inkakte. Die sfeer begon sowieso pas erg laat te komen, pas tijdens Benjamin Bates zag ik echt heel de HMH dansen. Ik ga zelf in ieder geval vaker zo'n feestje bezoeken. Het heeft wel wat.

Wil jij ook mee praten over Pleasuredome, dan kan dat in het Uitgaan & Vrije tijd forum. Daar staat het Pleasure dome deel #2 topic.

Verdere informatie en foto's zijn natuurlijk te vinden op www.id-t.com.