Sensation 2001

Had veel gehoord en gezien over 2000 dus gelijk maar kaarten gehaald toen ze in de verkoop kwamen, was achteraf geen slecht plan, wachten had verkeerd uitgepakt.

Ben er samen met een vriend van me heen geweest, want de meesten in onze groep houden wel van een feestje maar er moet wel een bar met een kruk zijn, en dat is er volgens hun niet op sensation, alhoewel in het touchdown cafe (waar je ook nog is niet hoefde te wachten om te pissen en het ook gratis was) had je wel degelijk een bar met krukken en een balkon met fantastisch uitzicht!

We waren gelijk om 21:00 uur in de Arena, is ff lekker rondje gelopen, biertje gehapt en ff zitten wachten tot Roog om 10 uur kwam, Roog vond ik niet echt super, maar daar brach jean wel ff verandering in, ik had hem gezien op de MMDE en daar draaide die naar mijn mening zwaar k@t, maar op Sensation was het geweldig, lekker veel herkenbare muziek er in, zoals Faithless enz.


Met Jean barste het feest los, met laser en vuurwerk, wat natuurlijk fantatisch is! Hierna maakte Rank 1 zijn opwachting, was erg lekker ook, vooral het laatste nummer met de zangeres, super nummer ook de tune van Sensation.

Na Rank 1, kwamen Marco V en Michel de Heij nog, Marco draaide super, maar Michel vond ik niet alles. Tussen hun sets hadden ze nog een uurtje lekkere commerciele muziek, gewoon de goude oude en bekende nummers, ja lekker los gaan natuurlijk dan.

Ik heb een top avond gehad, en ga volgend jaar zeker weer, alles was goed geregeld met entree, drinken halen enzo, niet van de mega rijen als op de MMDE, want dat was echt K@T toen.

Verders leuk publiek, heel veel lekkere meiden en bijna iedereen in het wit! Kortom Top Avond!!!