Sensation 2001

Sensation zag er kewl uit ? Het WAS er kewl ! Ben net ff in bed gekropen want je word er stiekem toch wel moe van, hehe. Maar wat een feest zeg, zeeeeer goed !

Hoorde dat sommige mensen die er niet waren, maar het op tmf gezien hebben Dj Jean wat minder vonden, maar in de ArenA ging echt iedereen uit z'n dak ! Was ook zeer aangenaam verrast dat hij lekker stevig draaide, want toen ik die Dj Rogue hoorde draaien (erg clubbie, en met veel fouten) dacht ik dat het een zeer clubachtig avondje zou worden, maar gelukkig werd het totaal anders!

Af en toe lekker stampen bij Jean en bij Marco V ging het af en toe helemaal hard, hij ging af en toe meer richting de Techno Rank 1 was ook goed, heb er een groot deel vanaf de tribune bekeken, maar daar werd je er bijna finaal afgeblazen want SJEEEEEEEZ wat knalden ze erop ! (Boxen testen toevallig ?? hehe)

De tijd weet ik niet eens meer, maar op een gegeven moment was er niet eens iemand aan het draaien, want ze lieten gewoon een paar platen horen die die avond al eerder aan bod waren geweest. Beetje triest eigenlijk omdat het al met al toch een half uur duurde.

Op het laatst van de avond toen stortte het feest voor mij totaal in, Michel de Heij......... wil er nieteens veel over zeggen, maar die muziek is dus ECHT mijn stijl niet. Had het gevoel dat hij de hele set (van 2 uur) dezelfde plaat aan het draaien was. Echt alleen een beat hoorde je en verder NIKS. De enige manier hoe hij het publiek weer een beetje kon opzwepen was door een nummer heel zacht weg te laten "faden" (weet zo geen andere omschrijving) en het volgende nummer er weer flink in te laten knallen. Nou hiep hoi. Hier zat ik, en vele anderen dus niet op te wachten. Jammer voor het feest, maar al met al een ZEER geslaagde avond.

Drank was goed geregeld, niet te lange wachtrijen en op redelijk veel plaatsen aanwezig. Nadeel van de arena is toch wel die #@)$(Pas.... geen id hoeveel je erop hebt staan maar het "geld" vliegt er doorheen. 2x Xie en 1 biertje... weg 25 piek dus hoe krijg je je portomonee leeg ??


Maar zoals je ziet heb ik me er wel vermaakt dusseh volgend jaar weer......??

Wie weet !!

Groeten Flipmo !!