Terugkijken op BB-forum 2000

Ok het is een beetje een nostalgisch. Maar eigenlijk heb ik het gevoel van SUE ME!

Maar goed. Waar moet ik mee beginnen ? Het was hectisch in het begin iedereen die zijn weg zocht en ik die alleen maar met slotjes smeet om de boel overzichtelijk te houden. Dat ging zo een paar weken door.

De andere moderators zoals Danny, Knorretje, Machiel en Blauwe kwamen hier ook een kijkje nemen sommigen tijdelijk helemaal verslaafd. Danny zorgde voor de in de streamverslagen en Knorretje was druk aan het verslaan. Toen kwamen er ineens Sanne en Cynix opdagen. Mensen die we sinds de Bus niet meer op dit forum gezien hadden. Ik sprong een gat in de lucht. Yes zelfs de oude garde was aan het terug komen. Zelfs Moor, Tante Bep en Fondaco waagde weer een gokje in dit vreemde en nieuwe forum want de regels waren toch niet bij iedereen bekend.

Toen kwam onze vriend Nico Dijkshoorn ineens opdagen en opende een topic genaamd Dijkshoorn in de bocht. Met vele links naar dat KLOTE veronica forum hield hij ons toch elke dag weer op de hoogte met zijn scherpe teksten. De meningen hierover waren duidelijk. Of je hield van de man of je gaf hem een smiley.

Toen kwam er een vreemde eend in de bijt die maar door bleef gaan. Onze vriend Hessels1. Stug bleef hij ons op de hoogte houden terwijl de meeste zoiets hadden van, BB buiten Nederland ?? HOU NOU OP MET ME ! Maar goed hessels1 bleef posten en ons op de hoogte houden over wat er zich in het buiteland afspeelde.

Toen kwamen ineens de ROEL topics te voorschijn. Arcee was nogal een groot fan van Koos en KOOS ROELS waren toch meestal de strekking van zijn posts.

Toen zag ik ineens dat de posters elkaar gingen wijzen op dubbele topics. Ik kreeg netjes via mail of ICQ een berichtje door: 'Havoc dubbel topic met de url' Zo ging het bijna de hele tijd door. Ik werd er door Ted op gewezen, He kerel laat die teugels eens vieren want de posters snappen het nu.. Zo geschiedde.. Jullie kregen bijna alle ruimte. Toch ging het bijna fout en toen heb ik op eigen initatief de 'Moderating Methods' in het leven geroepen. Nog steeds het eerste deel dus zo verschrikkelijk kon het niet geweest zijn voor jullie

Moderating Methods bleek een succes te zijn. Iedereen die wat op of aan te merken had kon in dit topic terecht. Vaak werden ze bij een slotje ook naar dit topic verwezen waarin de discussie om een zeer normale en goede wijze werd voort gezet waarom dat slotje nu geplaatst werd.