Voor welke kerstverlichting in de tuin ga jij?

Redactie

In Nederland kijken mensen er niet raar meer op als iemand in de decembermaand flink los gaat met kerstverlichting. Niet alleen binnenshuis, maar ook buiten zie je steeds meer kerstversiering. En dat is helemaal niet erg, want het is leuk om te zien. Bovendien geeft het gezelligheid wanneer de dagen donker zijn. 

Ben jij ook van plan om dit jaar uit te pakken? Dan wil je vast iets wat je uniek vindt en goed bij je woning past. Er zijn heel wat opties, wij zetten er een aantal op een rij, wat kies jij? 

Een Fairybell vlaggenmast kerstboom 

Eenmaal een vlaggenmast kerstverlichting in gebruik en je wilt nooit meer anders. Het omtoveren van jouw tuin naar een waar winter wonderland is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest. Creëer een mooie 3D kerstboom zonder alle ongemakken van een echte dennenboom. De vlaggenmast kerstbomen van Fairybell zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hoeveelheid lampjes. 

Wanneer je een Fairybell vlaggenmast kerstboom aanschaft kies je voor kerstverlichting van hoge kwaliteit. De lampjes kunnen tegen kou en zijn energiezuinig. Daarbij worden deze kerstbomen in Nederland geproduceerd. Dat is mooi meegenomen, een product van eigen grond. 

Ga voor de grootte die het beste bij jouw tuin past. Zoals gezegd zijn de bomen er in verschillende maten, bijvoorbeeld 6 of 10 meter hoog. Heb jij een tuin waarin een grote boom past? Gewoon doen, want die duizenden LED lampjes maken jouw kerst onvergetelijk. Qua lampjes kan je kiezen uit twinkle wit, multi colour of warme witte LED-lampjes. 

Het in elkaar zetten is simpel. Heb je zelf geen mast dan kan je die mee bestellen. Het gaat dan om een deelbare vlaggenmast die je na de feestdagen op kunt bergen. De constructie van de boom is eenvoudig, gemiddeld doen mensen er een uur over om ze op te tuigen. Met een ophijssysteem krijg je de verlichtingslingers op hun plek. Vervolgens zet je de stroom erop en klaar is Kees. 

Het voordeel van een Fairybell kerstboom is dat hij jarenlang meegaat. Het enige wat je na de feestdagen hoeft te doen is de verlichting naar beneden te takelen en opruimen. Dat is niet veel werk. Naast tijd scheelt het je geld, want je hoeft niet met een kerstboom naar de stortplaats en het is verleden tijd om ieder jaar een nieuwe aan te schaffen. Het is een goede investering qua kerstverlichting, het betaald zichzelf na een aantal jaren terug. 

Verlichte kerstfiguren 

Ben je op zoek naar een originele manier om jouw huis van een magische kerstsfeer te voorzien? Kies dan voor een kerstfiguur. En dan niet een standaard rendier met een arrenslee. Je hebt tegenwoordig ook dieren zoals uilen, vogels en pinguïns. Of bol-, sneeuwvlokken-, en stervormen. Het zijn constructies die eenvoudig kunnen worden bevestigd. Het is mooi om een kerstfiguur te combineren met andere kerstverlichting. Ja kan bijvoorbeeld meerdere bollen in een grote boom in de tuin plaatsen. Als je dat op verschillende hoogtes doet krijg je een prachtig gezicht. 

De kerstfiguren zijn bestand tegen winters weer, hierdoor kan je tijdens een sneeuw- , hagel-, of regenbui gewoon lekker binnen op de bank blijven zitten zonder je zorgen hoeven te maken dat jouw kerstverlichting het begeeft. Zo’n lichtgevend kerstfiguur staat ook mooi aan een vlaggenstok. Zeker als de hele buurt meedoet. Ook zijn dit soort decoraties ideaal voor onder een veranda of overkapping.

Lampen