Hoe kun je jouw bedrijf laten opvallen op een beurs?

Beurzen zijn voor veel ondernemingen van groot belang. Je kunt hier immers je bedrijf tentoonstellen aan het grote publiek. De bezoekers van een beurs zullen jouw stand ongetwijfeld tegen het lijf lopen en je kunt hier maar zomaar partners en klanten uit halen. Dit kan overigens alleen als jij een goede strategie hebt voor op de beurs. Met een simpele stand en geen opvallende onderdelen zul je immers niet zo snel opvallen ten opzichte van de concurrentie. Ben jij nu benieuwd hoe je jouw beursstand op een beurs kunt laten opvallen? Lees dan snel verder. In deze blog vertellen we je hier namelijk meer over.

Opvallende elementen
Door opvallende elementen aan je stand te voegen weet je zeker dat je stand zal opvallen. Nu is het niet de bedoeling dat je allemaal felle kleuren gebruikt in het design die geen overlap hebben met je huisstijl. Het is juist de bedoeling om jouw huisstijl op een opvallen manier te verwerken in het design van de beursstand. Denk hierbij aan rollup banner stand die aan de rand van het gangpad staat. De ogen van het publiek zullen hier gegarandeerd op vallen en hiermee zul je al snel de aandacht trekken.

Ervaringen
Een goede manier om mensen naar jouw stand te trekken is door ervaringen in de stand aan te trekken. Denk hierbij aan het plaatsen van een F1 simulator of een VR-bril. Mensen komen hier gegarandeerd op af omdat ze de ervaring willen ervaren. Je hoeft in dit geval de producten trouwens niet aan te schaffen. Je kunt gemakkelijk een VR-bril of een F1 simulator huren. Zo hoef je niet diep in de buidel te tasten om de bezoekers een ervaring te kunnen bieden. Ben je nu op zoek naar unieke ervaringen voor op jouw beursstand? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Urban Events

Eten/drinken
Eten of drinken doet het altijd goed op een beurs. Bezoekers lopen vaak de gehele dag door rond en zullen op een gegeven moment honger of dorst krijgen. Je kunt deze bezoekers naar jouw stand trekken door hier eten of drinken uit te delen. Tijdens het nuttigen van de consumptie kun je vaak gemakkelijk een gesprek aanknopen. Men voelt zich immers ‘verplicht’ om te consumptie bij jouw stand te nuttigen. Ze hebben de consumptie immers gratis van jou mogen ontvangen. Doordat je op deze manier gemakkelijk aanspraak maakt is de kans op een langer en diepgaand gesprek erg groot.

mannen en vrouwen glimlachen
mannen en vrouwen glimlachen