Informatie over de FOK!abonnementen

Danny

Vanaf 1 september 2008 is het voor FOK!users in Nederland mogelijk een abonnement te nemen op extra mogelijkheden binnen FOK!.  Met een abonnement heb je diverse voordelen ten opzicht van gebruikers zonder abonnement.  Voor mensen die geen abonnement nemen verandert er feitelijk niets.  De hele site is en blijft bereikbaar en precies zo te gebruiken als je altijd al gewend was.  De abonnementen zijn er puur om extra diensten te leveren.  Indien je een abonnement neemt steun je FOK! ook nog eens in haar activiteiten en help je ons FOK! verder uit te breiden en verbeteren.

Een abonnement heb je al voor minder dan de prijs van een biertje per maand.  Met dat abonnement is het al mogelijk om de reclamebanners te verwijderen (zonder hiermee de gebruiksvoorwaarden te overtreden).  Uitgebreidere accounts maken het mogelijk meer foto's in je profiel en fotoboek te plaatsen, firefox extensies te gebruiken (zoals greasemonkey en stylish), doordat actieve middelen om die te blokkeren uitgeschakeld worden etc.

Er zijn vier verschillende abonnementen.  Op elk gewenst moment is het mogelijk je huidige abonnement te upgraden naar een uitgebreidere danwel te verlengen.

De abonnementen zijn een optie waar veel gebruikers die FOK! een warm hart toedragen al heel lang om vragen.  Het maakt het voor gebruikers mogelijk FOK! te steunen, terwijl FOK! de users iets extra's kan aanbieden.  Hieronder worden de opties stuk voor stuk uitgelegd.
 

Banners verwijderen
Deze functie stelt je in staat de banners te verwijderen.  Op het FOK!forum, FOK!games en FOK!nieuws moet je ze nadat je abonnement is ingegaan nog even uitschakelen via de instellingen/optiespagina's van de betreffende sites.  Op andere subsites kan het zijn dat de banners automatisch verdwijnen.  Zonder banners ziet je scherm er wat minder druk uit.  Ook zorgt het voor een iets snellere laadtijd omdat de reclamebanners niet hoeven te worden ingeladen.


Forumheaders selecteerbaar
Deze optie geldt alleen voor het fokforum en is daar alleen beschikbaar in de standaardlayout (ook bekend als 'new' of 'baggerlayout').  Met deze optie kun je zelf een header instellen welke de door ons aangeleverde headers vervangt.  Je kunt hierbij kiezen uit de door ons gemaakte headers of een zelfgemaakte header instellen.  Een template hiervoor in .psd formaat kun je hier downloaden.


Headerrotatie maken
Het aantal headers dat je kunt invullen om te roteren.  Indien nul kun je slechts één header instellen (mits je abonnement de optie 'forumheaders selecteerbaar' bevat).  Deze verschijnt boven elke pagina.  Met de headerrotatie kun je meerdere headers invoeren (door ons aangeleverde of zelfgemaakte) welke vervolgens roteren.  Hiermee omzeil je onze eigen headerrotatie.   Het is ook mogelijk onze eigen headerrotatie te gebruiken, maar één of meer van je eigen headers mee te laten draaien.

 

Aantal usericons in profiel
In je profiel kun je middels de iconmanager een aantal usericons (of avatars) uploaden.  Standaard zijn dat er tien.  Naarmate je een hoger abonnement hebt kunnen dat er 15, 25 of 50 worden.

 

Maximale bestandsgrootte usericons
In je profiel kun je middels de iconmanager een aantal usericons (of avatars) uploaden.  Standaard mogen deze niet groter zijn dan 50kb.  Naarmate je een hoger abonnement hebt kan dit 75, 100, 125 of 150kb worden per icon

 

Maximale edittijd berichten
Deze optie is alleen voor het forum.  Berichten die je hebt geplaatst op het forum kun je maar een beperkte tijd zelf wijzigen (standaard 48 uur).  Naarmate je een hoger abonnement hebt wordt deze periode langer.

 

Aantal foto's in fotoboek

Standaard kun je in je fotoboek maximaal 50 foto's uploaden.  Naarmate je een hoger abonnement hebt worden dit er fors meer.

 

Bestandsgrootte fotoboekfoto's
Standaard kunnen foto's in je fotoboek maximaal 200kb groot zijn.  Naarmate je een hoger abonnement hebt kunnen foto's groter zijn.