FOK! Wat een weer: droog en zonnig!

_UserName_ (Ferdy)

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het droog en schijnt op veel plaatsen de zon. In het oosten en zuidoosten komt er ook bewolking voor en is het plaatselijk nevelig. Ook langs de noordwestkust komt bewolking voor. Er staat eerst nog een zwakke tot matige wind uit het noordoosten, langs de westkust is deze wind eerst soms nog vrij krachtig.

Vanmiddag zijn er perioden met zon, al kan het in het noordoosten en in Zuid-Limburg nog lang duren voordat ook daar de zon doorbreekt. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 6°C daar waar de bewolking lang blijft hangen tot plaatselijk 10°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind.

Vanavond zijn er opklaringen. Het blijft droog. Er staat weinig wind, langs de kust wordt de wind matig uit een zuidwestelijke richting.

Komende nacht is het droog. In het zuidoosten en oosten is er kans op (dichte) mist. De minimumtemperaturen lopen uiteen van -1°C in het oosten en zuidoosten tot +6°C langs de noordwestkust. Er staat weinig wind, maar aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuidwesten.

Tot morgen!

                   

In Glons (België) scheen de zon al, met wat bewolking. (Foto: Professionele-idioot)
In Glons (België) scheen de zon al, met wat bewolking. (Foto: Professionele-idioot)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.