FOK! Wat een weer: zonnig, later meer bewolking

_UserName_ (Ferdy)

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is de zon in het oosten nog af en toe te zien, maar al snel raakt het overal bewolkt. Het blijft vrijwel overal droog. De wind draait van zuid naar zuidwest en is matig. Aan zee en op het IJsselmeer neemt de wind toe naar vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 of 6.

Vanmiddag is het bewolkt en gaat er van het noordwesten uit af en toe wat lichte regen of motregen vallen. De maximumtemperatuur ligt tussen 8°C op de Wadden tot 11°C in het zuidoosten. De wind uit het zuidwesten is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6. Later in de middag neemt de wind in het zuiden iets af.

Vanavond valt er vooral landinwaarts af en toe motregen. De wind komt uit het westen en neemt af naar zwak tot matig. In het noordelijk kustgebied is de wind eerst nog vrij krachtig.

Komende nacht kan er in Limburg nog motregen vallen. In de rest van het land blijft het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C in Limburg tot dichtbij 0°C in het noorden en oosten. De wind komt uit het westen en is zwak tot matig.

Tot morgen!

                   


Ook in het Sauerland was het gister zonnig (Foto: qltel)
Ook in het Sauerland was het gister zonnig (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.