FOK! Wat een weer: veel wind

_UserName_ (Ferdy)

herfstbanner

Goede morgen!

Waarschuwing:
Vanochtend kunnen in het noorden van het land zware windstoten voorkomen, van ca. 80 km/uur, in het Waddengebied van ca. 90 km/uur. Hiervan kunnen verkeer en buitenactiviteiten hinder ondervinden. Later in de ochtend en middag neemt de wind (tijdelijk) af.

geel (Foto: KNMI)

Vanochtend zijn er enkele buien, met in het noorden kans op hagel en onweer. In het zuiden blijft het grotendeels droog. Af en toe is er ook ruimte voor de zon. Er staat een matige tot vrij krachtige westenwind. Aan de kust is de wind hard, windkracht 7, en in het noorden zijn zware windstoten mogelijk van ca. 80 km/uur, in het Waddengebied van ca. 90 km/uur.

Vanmiddag zijn er enkele buien met tussendoor ook zon. In de tweede helft van de middag komt er meer bewolking en gaat het vaker regenen. De maximumtemperatuur wordt 8°C. De wind is westelijk en matig, langs de kust krachtig, windkracht 6.

Vanavond is regenachtig. De westenwind blijft matig, langs de kust krachtig, windkracht 6.

Komende nacht is het regenachtig. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 5°C in het noordoosten tot 9°C aan de kust. De westenwind neemt geleidelijk toe en wordt vrij krachtig, langs de kust hard, windkracht 7.

Tot morgen!

                   

Wederom een fraai plaatje vanuit het Drauwenerzand (Foto: bondage)
Wederom een fraai plaatje vanuit het Drauwenerzand (Foto: bondage)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.