FOK! Wat een weer: mistig, later af en toe regen

_UserName_ (Ferdy)

herfstbanner

Goede morgen!

Waarschuwing:
Verspreid over het land komt plaatselijk dichte mist voor met een zicht beneden de 200 meter. Hiervan kunnen verkeer en buitenactiviteiten hinder ondervinden. In de tweede helft van de ochtend verdwijnt de dichte mist geleidelijk.

geel 26-10 (Foto: KNMI)

Vanochtend begint op veel plaatsen grijs met mist. Plaatselijk is de mist verkeersbelemmerend. Verder is het half tot zwaar bewolkt en trekt de mist in de tweede helft van de ochtend langzaam op. In het oosten valt plaatselijk motregen. Aan de kust staat een matige oost- tot zuidoostenwind, landinwaarts is er weinig wind.

Vanmiddag is er veel bewolking met eerst nog plaatselijk kans op mist. Een gebied met af en toe regen breidt zich over het zuiden en later midden uit. De maximumtemperatuur ligt rond 12°C. Er is weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit oost tot zuidoost.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Plaatselijk valt af en toe regen. Later gaat het in het zuidwesten en zuiden harder regenen en is in het zuidwestelijk kustgebied ook onweer mogelijk. De wind is zwak tot matig en komt overwegend uit oost tot zuidoost.

Komende nacht komen er buien voor, langs de westkust mogelijk met onweer. De oost- tot zuidoostenwind is zwak tot matig en draait in de zuidelijke helft naar zuid. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C.

Tot morgen! 

                   

De herfst is goed zichtbaar inmiddels. (Foto: aloa)
De herfst is goed zichtbaar inmiddels. ((Archief)foto: aloa)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.