FOK! Wat een weer: eindelijk lente

_UserName_ (Ferdy)

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goede morgen!

We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk zet de lente nu dan echt door. De ochtend begint zonnig en dat blijft het. In de middag zal de temperatuur op verschillende plekken de 20 graden grens overschrijden en wellicht krijgen we een eerste landelijke warme dag. Daarvoor moet de maximumtemperatuur in De Bilt op minimaal 20 graden uitkomen. De verwachte maximumtemperatuur ligt tussen de 15 graden op de wadden tot 23 graden in het zuiden des lands. De wind is hierbij matig uit het oosten. 

Vanavond raakt het vanuit het zuidwesten bewolkt, tegen het eind van de avod kan er in het zuidwesten een bui met mogelijk onweer vallen, de wind uit het oosten blijft matig. In de nacht naar vrijdag komen er op steeds meer plekken buien voor, vooral in het noorden is de kans op onweer mogelijk. Morgen komen er ook buien voor, dat kan er even stevig aan toe gaan, een code geel sluit ik niet uit. Maar daarover morgen meer.

Tot morgen!

Steeds meer groen, de lente is aangekomen!  (Foto: Anouk)
Steeds meer groen, de lente is aangekomen! (Foto: Anouk)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.