Koppel vindt creepy geheime kamer met ijzeren bed in nieuwe woning

Danny

Een echtpaar dat hun nieuwe woning in Brighton, East Sussex, aan het opknappen was, deed een bizarre ontdekking. Steven en Carolyn Sparks vonden namelijk een geheime kamer met een ijzeren bed achter de muren van een badkamer in de kelder.

De kelder stond niet vermeld in de makelaarsgegevens en het paar wist zelfs niet van het bestaan van de kelder toen ze het Victoriaanse pand kochten. Carolyn vertelde: "We ontdekten dat er een kelder in het gebouw was nadat we het pand hadden gekocht. Het was gemakkelijk te missen omdat het enkel toegankelijk was via een kleine wc-ruimte."

Bij het verkennen van de kelder, die ooit werd gebruikt om kolen op te slaan, kwamen ze de geheime kamer tegen. Carolyn, die vaak hun eigendommen op social media deelt, besloot wat griezelige beelden van hun onverwachte vondst te maken.

Toen het echtpaar de vorige huurder vroeg naar het bed, legde zij uit dat haar dochter een horrorfilm had opgenomen in de kelder als onderdeel van een schoolopdracht. De huurder was sindsdien vanwege haar angst voor spinnen en gezondheidsproblemen nooit meer naar de kelder teruggekeerd om het bed op te halen.

De betreffende kamer was onderdeel van het oorspronkelijke Victoriaanse pand en werd ooit gebruikt als opslagplaats voor kolen. Buiten het huis is nog een toegangsgat zichtbaar waar ooit kolen naar beneden werden gestort.

Foto's van de nogal creepy kamer vind je bij de bron