FOK! Wat een weer: gladheid en een buitje

_UserName_ (Ferdy)

herfstbanner

Goedemorgen!

In de noordelijke helft van het land heeft het afgelopen nacht nog gevroren en vriest het nog licht, er geldt dan ook code geel door bevriezing op de weg in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Utrecht. Dit zijn voorlopig ook de laatste speldenprikjes van de winter. In het westen en midden van het land komt dichte mist voor dus ook daar goed oppassen als je de weg op gaat.

De temperaturen liggen vandaag tussen de 2 graden in het noorden tot 9 in het zuiden. In het noorden en oosten kan nog een bui vallen, vanmiddag is ook de zon te zien. De matig tot vrij krachtige wind draait naar het zuidoosten. Vanavond krijgen we vanuit het zuidwesten te maken met een regengebied dat over het land trekt. De minimumtemperatuur komende nacht ligt tussen de 7 graden in de zuidelijke helft van het land tot rond het vriespunt in het noorden.

Al met al lijkt het een mooie dag te worden dus vandaag, ondanks de maandag. Tot dinsdag!

Dooi in de zon, vorst in de schaduw (Foto: _UserName_)
Dooi in de zon, vorst in de schaduw (Foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!