FOK! Wat een weer: Beetje mist, beetje regen en veel bewolking

Jippie

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Hi allemaal ! 

Het warmere weer laat nog even op zich wachten, vanaf maandag gaan de temperaturen steeds wat omhoog. Vanaf het weekend van 16 juli is er 30% kans op tropische temperaturen. Handig dus om alvast de favoriete verfrissing tijdig in te slaan.

Gisteravond verliep droog. De nog aanwezige bewolking verdween. Er stond een matige wind uit het westen. Vanaf circa 20:00 nam de wind landinwaarts af.

Afgelopen nacht viel er in het noorden af en toe regen. Elders bleef het droog. In het midden en oosten was er kans op mist. Het koelde af naar waardes tussen plaatselijk 10°C in het binnenland en 14°C aan zee. Er was weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer waait een matige wind uit het westen.

Vanochtend is het zwaar bewolkt en valt er af en toe regen of motregen. Er komt een matige wind uit het noordwesten te staan.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt en valt er aanvankelijk plaatselijk regen of motregen. De maximumtemperaturen variëren van 17°C op de Wadden tot 24° in het zuiden. De wind waait uit het noordwesten en is matig, in de noordelijke kustgebieden en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Vanavond drijft er in het noorden en westen bewolking van zee binnen. Elders zijn er opklaringen. Het blijft droog. De wind komt uit het noordwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. In het midden en zuiden neemt de wind af en aan het einde van de avond staat er weinig wind.

Alkmaarder meer vanaf het Starteiland (Foto:Jippie)
Alkmaarder meer vanaf het Starteiland (Foto:Jippie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!