FOK! Wat een weer: Van alles wat..

Jippie

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Yo!

Terwijl het hier begint te regenen type ik de vooruitzichten voor de komende 24 uur.

Gisteravond was het bewolkt en regende het op veel plaatsen. In het noorden en oosten kwam daarbij ook onweer voor met mogelijk windstoten van 60-70 km/uur, veel regen in korte tijd en mogelijk ook hagel. In de tweede helft van de avond werd het in het westen en zuiden droog. De wind kwam uit het westen en was matig.

Afgelopen nacht trok de regen naar het noordoosten weg en werd het op steeds meer plaatsen droog. De minimumtemperatuur was ongeveer 13°C. De zuidwestenwind wass zwak tot matig, aan zee soms vrij krachtig.

Vanochtend is het op de meeste plaatsen droog. Er is af en toe zon. De zuidwestenwind is matig, aan de westkust af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag is het licht bewolkt met geregeld zon, er kan nog een enkele bui voorkomen. De maximumtemperatuur ligt rond de 20°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanavond is het op de meeste plaatsen droog en verdwijnt vrijwel alle bewolking. De zuidwestenwind is zwak tot matig, aan zee af en toe vrij krachtig.

Een prachtige zonsondergang in de buurt van Kwadijk (Foto:Pukeko)
Een prachtige zonsondergang in de buurt van Kwadijk (Foto:Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!