FOK! Wat een weer: de zon blijft nog even

_UserName_ (Ferdy)

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vandaag is er veel zon. Vanmiddag ontstaan enkele stapelwolken, die in de loop van de avond weer oplossen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 15°C in het uiterste noorden tot lokaal 19°C in het zuiden. De noordoostelijke wind is matig. In het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer neemt de wind vanmiddag toe naar vrij krachtig, 5 Bft.

Komende nacht is het helder en blijft het droog. De minimumtemperatuur varieert van 4°C in het noordoosten tot 8°C aan zee. De wind komt uit het oosten tot noordoosten en neemt iets in kracht af.

Morgenochtend is het zonnig. In de middag en avond trekken wolkenvelden van oost naar west over het land, waar de zon geleidelijk steeds meer achter verscholen blijft. Het blijft tot ver in de avond droog en de maximumtemperatuur loopt uiteen van 14°C in het uiterste noorden tot plaatselijk 19°C in het zuiden en zuidwesten. De wind komt nog steeds uit het oosten tot noordoosten en neemt toe naar matig, in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer naar vrij krachtig, mogelijk af en toe krachtig. (Bron: KNMI)

Tijdens een rustpauze voer een lelijke boot voorbij, maar wel in het zonnetje, aldus Stephan (Foto: Stephan5)
Tijdens een rustpauze voer een lelijke boot voorbij, maar wel in het zonnetje, aldus Stephan (Foto: Stephan5)

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!