Final Fantasy VII: Ever Crisis openingsfilmpje

Final Fantasy VII: Ever Crisis is een aankomende JRPG die exclusief wordt ontwikkeld voor iOS en Android. Ontwikkelaar Square-Enix heeft alvast de Japanse versie van het openingsfilmpje gedeeld. Vandaag wordt het 25-jarig jubileum van Final Fantasy VII gevierd, een uitgelezen moment om meer informatie te delen van lopende projecten.

Final Fantasy VII: Ever Crisis moet nog dit jaar uitkomen. Het plan is om de game vervolgens te voorzien van maandelijkse episodische updates. Uiteindelijk gaat Ever Crisis de gehele Final Fantasy VII-timeline opnieuw vertellen. Dat betekent dat het de verhalen gaat bevatten van de originele game, de Advent Children-films, en spin-offs zoals Before Crisis, Crisis Core en Dirge of Cerberus.

De game bevat verder gewoon een turn-based vechtsysteem dat volgens Square Enix niet veel afwijkt van het originele Active Time Battle-systeem. De game is ten slotte free-to-play, maar bevat loot boxes met wapens en kostuums. Als Square Enix een Engelse versie van de trailer post zullen we dit nieuwsbericht updaten.