Camchick schiet zichzelf in punani met 9 mm

Djeez

Fans van het ruige werk van Lauren Hunter Daman zullen het voorlopig met ander rukmateriaal moeten doen. De 27-jarige webcamchick heeft zichzelf namelijk in haar flamoes geschoten. Met een 9mm-vuurwapen, welteverstaan.

Toen op 9 november jl. de telefoon rinkelde op het politiebureau van het plaatsje Thomaston, in de Amerikaanse staat Georgia, rukten de hulpdiensten massaal uit. Er was namelijk sprake van een 'niet-opzettelijke schotwond'.

Eenmaal ter plaatse, zagen de koddebeiers dat de al eerder aanwezige ambulancemederwerker een ongeladen handvuurwapen en een lege kogelhuls in de hand had. "De gewonde vrouw had zichzelf per ongeluk in haar punani geschoten", zo luidde de conclusie.

Toen Bromsnor de huisgenoten van Lauren ondervraagden, kwam naar voren dat de camchick op het moment van het ongeluk alleen in haar slaapkamer was. Ene Jordan Allen, die heeft bekend de eigenaar te zijn van het pistool, zegt op dat moment in de keuken te hebben gestaan toen hij plotseling een pistoolschot hoorde.

De beste man snelde hierop naar de slaapkamer van Lauren en constateerde daar een hoeveelheid bloed op haar bovenbeen. "Het spijt me", verontschuldigde de webcamdame zich. "Ik heb mezelf per ongeluk neergeschoten."

The Smoking Gun heeft uitgezocht dat Lauren nogal actief is op Chaturbate, naar verluidt een erotische camsite waarop vrouwen tegen betaling seksuele handelingen verrichten.* Het is niet bekend of Lauren bezig was met nieuwe videocontent waarin het vuurwapen als seksspeeltje is gebruikt. Noch is bekend of er een vreemd luchtje aan het pistool hing.

De camchick in kwestie is per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis. Afgelopen week is zij hier weer uit ontslagen. Zelf beweert ze dat het vuurwapen is afgegaan terwijl ze werd uitgewoond door Jordan Allen, de man in de keuken dus. De politie heeft de zaak gesloten en afgedaan als 'een roekeloos incident'.

*note to mrs Djeez: nooit van gehoord!