FOK! Wat een weer: gedaan met de rust

_UserName_ (Ferdy)

herfstbanner

Geleidelijk aan wordt de bewolking van het westen uit steeds dikker en later vanavond gaat het van het westen uit af en toe (mot)regenen. Er staat een matige zuidelijke wind, aan de kust en boven het IJsselmeer soms vrij krachtig.

Komende nacht is het bewolkt en valt er af en toe lichte regen of motregen. De minimumtemperatuur wordt aan het begin van de nacht bereikt en ligt rond 11°C. Er staat een matige zuid- tot zuidwestenwind. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind matig tot vrij krachtig.

Dinsdag begint bewolkt en komt er nevel en lokaal mist voor. Vooral in de ochtend regent of motregent het enige tijd, in de middag wordt het van het zuidwesten uit overwegend droog. In de avond klaart het in het zuiden en midden breed op. De middagtemperaturen lopen uiteen van 16°C op de Wadden tot plaatselijk 20°C in het uiterste zuidwesten. De zuidwestenwind is matig, in de kustprovincies en op het IJsselmeer vrij krachtig, aan zee krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)


Sevilla (Foto: Vriend van qltel)
Een prachtig plein in Sevilla. Een bekende van qltel is daar op vakantie. 


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.