FOK! Wat een weer: iets minder saai

_UserName_ (Ferdy)

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Hallo, hallo!

Een grijze dag was het vandaag. Maar slecht ook niet, het is overal droog gebleven. Vanochtend voelde het met 13 graden wat fris aan, niet alleen hier maar overal in Nederland, enkel het uiterste noordoosten heeft de 20 graden vandaag gehaald. 

Vanavond wordt de bewolking wat minder, de zon zal niet heel veel meer te zien zijn. Het is al een tijdje geleden dat we de langste dag van het jaar hadden maar ik merk nu pas dat de zon al vroeg onder gaat. Gelukkig klaart de bewolking op morgen en blijft het droog. In het noorden en westen zijn nog wel wolken. In de middag wordt het 18 graden in het noorden tot 22 graden in het noordoosten met een zwakke wind ergens vanuit het noorden.

Voor de warmteliefhebbers ligt er iets moois op de loer, geen hittegolf maar wel een paar droge dagen met temperaturen boven de 25 graden. Dat is nu nog ver weg, begin volgende week. Met een klein temperatuursdipje op zaterdag kan het volgende week een fijne week worden zoals het er nu voor staat.

To be continued...

 Helaas was dit weinig te zien vandaag. Gister wel in het Buskersbos nabij Winterswijk. (Foto: _UserName_)
Helaas was dit weinig te zien vandaag. Gister wel in het Buskersbos nabij Winterswijk. (Foto: _UserName_) 
 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.