FOK! Wat een weer: regenachtig

qltel

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Het is bewolkt en een gebied met regen en motregen dat boven het noorden en oosten ligt, breidt zich verder over het land uit. Eind van de middag en in de avond wordt het van het noorden uit vrijwel droog, maar het zuidoosten heeft kans op een enkele bui. De middagtemperatuur ligt rond 19°C. De wind is noordelijk en zwak tot matig, lang de kust en boven het IJsselmeer mogelijk vrij krachtig.

Komende nacht is het half tot zwaar bewolkt en blijft het op veel plaatsen droog. De minima liggen rond 15°C en de noordenwind is zwak tot matig, langs de westkust af en toe vrij krachtig.

Maandagochtend wisselen wolkenvelden en zon elkaar af. In de loop van de middag breekt de zon steeds vaker door. In het uiterste zuidoosten is er kans op een lichte bui, elders blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 22°C. De noordenwind is landinwaarts matig. Langs de westkust en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

 Prachtige CU (Foto: _UserName_)
Bij collega _UserName_ bleef het beslist niet droog vandaag. Mooi plaatje van een bui in ontwikkeling. (Foto: _UserName_)
 
 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.