FOK! Wat een weer: droger en meer zon

_UserName_ (Ferdy)

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Het is bewolkt en in Limburg valt eerst nog wat regen, maar de hoeveelheden zijn klein. In de loop van de dag breekt vooral in het westen en noorden de zon steeds vaker door. De maxima liggen rond 22 °C. De wind is noord tot noordwest en matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

In de nacht naar zaterdag is er eerst weinig bewolking. Landinwaarts ontstaan plaatselijk ondiepe mistbanken, in het zuidoosten ontstaat mogelijk lage bewolking. De minimumtemperatuur ligt rond 14°C en de noord tot noordwestenwind wordt overwegend zwak, aan de kust matig, in het Waddengebied vrij krachtig.

Zaterdag overdag is het overwegend zonnig en droog. De middagtemperatuur ligt tussen 21°C in het Waddengebied en 26°C. De meest noordelijke wind is matig, vlak aan zee af en toe vrij krachtig. In de loop van de middag draait de wind langs de westkust naar een noordwestelijke richting. (Bron: KNMI)

vorige week in Anna Paulowna, toen er nog wel blauwe lucht was te zien (Foto: Pukeko)
Vorige week in Anna Paulowna, toen er nog wel blauwe lucht was te zien (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.