FOK! Wat een weer: minder nat maar nog niet droog

qltel

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vanochtend houdt de buiigheid in het midden en oosten nog aan, lokaal met onweer. De neerslag verplaatst zich langzaam meer naar het westen en neemt in de middag in intensiteit af. In totaal valt er vandaag in het midden en oosten lokaal 20-40 mm. Verder overheerst de bewolking, in de loop van de middag breekt de zon in het westen en noorden mogelijk even door. De middagtemperatuur ligt rond 20°C, in het uiterste oosten wordt het mogelijk enkele graden warmer. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer krachtige noord- tot noordwestenwind, 6 Bft.

In de nacht naar vrijdag is zijn er in het noorden enkele opklaringen, elders is het bewolkt. Verder valt in het zuidoosten nog af en toe regen. De minima liggen rond 15 °C. De wind is noordwestelijk, matig, aan de kust vrij krachtig en in Waddengebied eerst nog krachtig, 6 Bft.

Vrijdag overdag is het droog en breekt in de loop van de dag vooral in het westen en noorden de zon steeds vaker door. De maxima liggen rond 22 °C. De wind is noordelijk en matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Het was en is bewolkt, nu zelfs met regen! (Foto: Charged)
Het was en is bewolkt, nu zelfs met regen! (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.