Space Punks verkrijgbaar in Early Access

Pheno

Space Punks, de looter-shooter ontwikkeld door Flying Wild Hog en uitgegeven door Jagex Partners, heeft zijn weg gevonden naar Early Access, exclusief via de Epic Games Store.

Door een Founders Pack aan te schaffen via de Epic Games Store kunnen spelers direct in Space Punks stappen en helpen de game vorm te geven middels hun Early Access-feedback. De Founders Packs zijn er in twee varianten:

  • Swag Pack: Het basispakket voor elke ruimtebandiet biedt gegarandeerde toegang tot de Early Access en ontgrendelt gelijk alle vier de hoofdpersonages. Het bevat ook een Season 1 Battle Pass en exclusieve achtergronden, vier emotes, een Epic Cape en Epic Dash-effect. Prijs: € 23,99
  • Splendor Pack: Het ultieme starterspakket voor de hardcore schurken onder ons bevat alles in het Swag Pack plus andere extra voordelen, waaronder vier Epic Character Skins, een Epic Player Entrance en meer. Prijs: € 39,99

De open bèta van Space Punks wordt deze winter uitgebracht, met een console-release in 2022. Meer over de game kun je in onze preview lezen.