FOK! Wat een weer: bewolking met een buitje

_UserName_ (Ferdy)

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vandaag zijn er zonnige perioden, maar eerst komen er nog enkele (dichte) mistbanken voor. In de middag komen er in de oostelijke helft enkele buien tot ontwikkeling, die in de avond weer oplossen. De maxima liggen tussen 20°C aan de kust en 24°C in het oosten. De westelijke wind is zwak tot matig.

In de nacht naar zaterdag zijn er opklaringen en is er met name in het midden en westen kans op mistbanken. In het noorden is er meer bewolking. De minima lopen uiteen van 11°C in opklaringen tot 14°C in het noorden. Er staat een zwakke variabele wind.

Zaterdag overdag is er af en toe zon. In de loop van de dag neemt de bewolking van het zuidwesten uit toe. In de middag en avond trekken er vanuit België enkele buien het land in met in het zuiden kans op onweer en lokaal 20-30 mm regen. In het noorden blijft het vrijwel droog. De maxima liggen tussen 19°C aan de noordwestkust en 22°C in het oosten. Er staat een zwakke zuidwestelijke wind. (Bron: KNMI)

In de hoogte, onder de bewolking (Foto: Charged)
In de hoogte, onder de bewolking (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.