Radiojournaliste interviewde man terwijl ze seks met hem had in swingersclub

Jippie

Een jonge Deense radiojournaliste heeft lichte paniek veroorzaakt nadat ze een interview had uitgevoerd terwijl ze seks had in een swingersclub - en dat heeft uitgezonden op de radio.

Louise Fischer, van Radio 4 in Denemarken, deed verslag van de heropening van de club nadat Denemarken de COVID-19-beperkingen had versoepeld. Ze kwam de man daar tegen en het klikte wel. Ze vertelt; "Ik vond het leuk. Ook al was het niet de beste seks van mijn leven. Maar de mannen in deze club zijn erg beleefd en erg attent. Ik voelde me een godin. Ze geven je een heel speciaal gevoel. Voor mij is het heel natuurlijk. Bovendien hoort het bij mijn werk om inzicht te geven in een wereld waar niet iedereen toegang toe heeft."

Fischer's programmadirecteur bij Radio 4, Tina Kragelund, prees haar om "haar durf" en "journalistiek iets anders te doen". De zender deelde de clip trots op Twitter met het onderschrift: "Radio4 was aanwezig toen de swingerclubs weer open mochten. Waarschuwing: het werd heet en nat voor zowel onze verslaggever als de gasten."

Sommige luisteraars waren niet echter niet onder de indruk. "Het was gewoon een excuus voor een beurt", schreef er een.

Een ander zei dat Fischer er alleen mee weg kon komen omdat ze een vrouw was. "Als een man seks op de radio had gehad, had hij waarschijnlijk het hele land tegen zich gehad."

Het verhaal werd voor het eerst uitgezonden in maart en de audio is sindsdien op sociale media geplaatst, waar het op grote schaal is gedeeld.

Een geluidsfragment: