FOK! Wat een weer: een beetje van hetzelfde

_UserName_ (Ferdy)

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vanochtend begint met veel zon, maar in de loop van de dag ontstaan er stapelwolken. Het blijft droog en de maximumtemperatuur loopt uiteen van 10°C aan de kust tot 14°C verder landinwaarts. De noordelijke wind is matig, vlak aan zee vanmiddag vrij krachtig. In de middag draait de wind aan de westkust tijdelijk naar noordwest.

Komende nacht zijn er brede opklaringen aanwezig waarin enkele mistbanken ontstaan. De minimumtemperatuur varieert van 3°C in het westen tot rond het vriespunt in het oosten. De noord tot noordwestenwind is zwak tot matig.

Zondag overdag drijven er van het oosten uit wolkenvelden het land binnen. Naast deze wolkenvelden is er ook ruimte voor de zon. Op de meeste plaatsen blijft het droog, maar met name in het oosten is een bui niet uitgesloten. De noordelijke wind is matig, langs de westkust draait de wind in de middag weer tijdelijk naar noordwest. De middagtemperatuur loop op naar 12°C langs de westkust tot lokaal 15°C in het oosten. (Bron: KNMI)

Het was goed vertoeven in de natuur (Foto: _UserName_)
Het was goed vertoeven in de natuur (Foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.