FOK! Wat een weer: hier en daar een bui

_UserName_ (Ferdy)

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Het is wisselend bewolkt met lokaal een bui. Plaatselijk komt eerst nog een mistbank voor. Van het noorden uit klaart het op, maar later vanochtend en vanmiddag ontstaan er stapelwolken. Lokaal kan een stapelwolk uitgroeien tot een bui, maar het blijft op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur ligt rond 10°C. De wind wordt noordoostelijk en matig, aan de zuidwestkust later op de dag mogelijk vrij krachtig.

In de nacht naar vrijdag is het vrijwel onbewolkt. Zeer lokaal is er kans op een mistbank. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 3°C aan zee tot circa -1°C landinwaarts. Er staat een zwakke tot matige noordelijke wind.

Vrijdag overdag ontstaan er stapelwolken die in de avond weer oplossen. Het blijft droog. De maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 12 graden bij een zwakke tot matige noordoostenwind. (Bron: KNMI)

Donkere wolken pakken samen rond Schiphol (Foto: DJMO)
Donkere wolken pakken samen rond Schiphol (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.