FOK! Wat een weer: lokaal regen, later droog

_UserName_ (Ferdy)

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Vanochtend overheerst de bewolking en in de oostelijke helft kan het lokaal nog motregen vallen. In de loop van de dag breekt de zon af en toe door. In de avond klaart het van het westen uit breder op. De middagtemperatuur loopt uiteen van 7°C op de Wadden tot 10°C plaatselijk in het zuidwesten. De noordwestelijke wind is zwak tot matig, in de avond wordt de wind zwak zuidwestelijk.

In de nacht naar dinsdag zijn er in het oosten en zuiden nog enkele wolkenvelden. Elders is het opgeklaard en kunnen er enkele mistbanken ontstaan. De minimumtemperatuur varieert van iets onder nul plaatselijk landinwaarts tot 5°C aan zee en waar het bewolkt blijft. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig.

Dinsdag begint op veel plaatsen met zon en een enkele mistbank. In de loop van de dag komt er wat meer bewolking en het blijft droog. Het wordt 9°C aan zee tot 13°C landinwaarts. De zuidwestelijke wind neemt toe naar matig.

DJMO liep gisteren van Nunspeet naar 't Harde  (Foto: FOK!)
DJMO liep afgelopen week van Nunspeet naar 't Harde (Foto: FOK!)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.